“Ayın öğretmeni” seçilen öğretmenin, 13 yaşındaki erkek öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı

ABD’de bir lisede öğrencilerle kurduğu iyi ilişkiler nedeniyle “ayın öğretmeni” seçilen 28 yaşındaki Casey McGrath’in 13 yaşındaki bir öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. McGrath, görevden uzaklaştırıldı.

“Ayın öğretmeni” seçilen öğretmenin, 13 yaşındaki erkek öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı
Yayınlama: 26.08.2023
A+
A-

ABD’nin Tennessee eyaletinde öğrenciler ile kurduğu iyi ilişki nedeniyle ayın öğretmeni seçilen kadın öğretmenin, 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Tennessee lisesinde “ayın öğretmeni” seçilen bir öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla cinsel saldırı suçlamasıyla karşılaştı. 28 yaşındaki geometri öğretmeni Casey McGrath, Chattanooga Central Lisesi’nde görev yaptıktan sonra görevden uzaklaştırıldı.

KEFALET ÖDEYEREK SERBEST KALDI

ABD Fox News tarafından ele geçirilen belgelere göre Casey, 13 yaşındaki bir erkek öğrencisi ile defalarca cinsel ilişkiye girdi. McGrath, 18 Ağustos’ta gözaltına alındı ve 10,000 dolar kefalet ödeyerek serbest bırakıldı. 6 Eylül’de Hamilton İlçe Ceza Mahkemesi’nde yargılanması planlanıyor.

ÖĞRENCİLERLE İYİ İLETİŞİMİ NEDENİYLE “AYIN ÖĞRETMENİ” SÇEİLMİŞ

McGrath, okul kayıtlarına göre yakındaki East Ridge Ortaokulu’nda da öğretmenlik yapmıştı. Son zamanlarda, merkez lise öğrencileri tarafından “ayın öğretmeni” olarak seçildi. Öğretmen, okul gazetesinin bir öğrenci muhabirine gününün en sevdiği kısmının “öğrencilerle etkileşimde bulunmak ve onlarla ilişki kurmak” olduğunu söyledi.

McGrath, aynı zamanda gönüllü bir voleybol yardımcı antrenörü olarak da görev yaptı. Bir lise üçüncü sınıf öğrencisi tarafından makalede “çok nazik bir öğretmen” olarak tanımlandı ve öğrenciler uzaktan eğitim aldıkları sırada her öğrenciye zaman ayırdığını ifade etti. Öğrenci, “O çok ilgili bir öğretmen” dedi. “Öğrencilerine saygı gösterdiğini görebiliyordum, bu da benim ona saygı duymamı sağlıyor.”

Hamilton İlçe Okul Bölgesi İletişim Sorumlusu Steve Doremus, hakkında dava açılan öğretmenin davanın selamati açısından görevden uzaklaştırıldığını söyledi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş