Av. Bedia Teymur’a Afet Bölgesi Özel Hizmet Ödülü verildi

Deprem felaketi sürecince afet bölgesinin tamamını gezip hem devlet görevlileriyle hem de vatandaşlarla yaptığı röportajlarla bölgede olan biteni Türkiye’ye ve dünyaya objektif bir biçimde aktaran Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Ankara’da düzenlenen bir törende Afet Bölgesi Özel Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Av. Bedia Teymur’a Afet Bölgesi Özel Hizmet Ödülü verildi
Yayınlama: 14.06.2023
A+
A-

Medya Ankara Haber Portalı tarafından organize edilen ‘Başkente Değer Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen organizasyona deprem nedeniyle bir kategori daha eklenerek afet bölgesinde yaptığı etkin çalışmalarla öne çıkan kişi ve kurumlar da ödüllendirildi.

Av. Bedia Teymur'a Afet Bölgesi Özel Hizmet Ödülü verildi

AV. BEDİA TEYMUR’A ANLAMLI ÖDÜL

50 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz deprem felaketinde afet bölgesinin tamamını gezip hem devlet görevlileriyle hem de vatandaşlarla yaptığı röportajlarla bölgenin atmosferini yakından takip ederek Türkiye’ye ve dünyaya aktaran Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur da gecede Afet Bölgesi Özel Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Av. Bedia Teymur'a Afet Bölgesi Özel Hizmet Ödülü verildi

“BU BİZİM İNSANİ GÖREVİMİZDİ”

Ödülünü aldıktan sonra salondakilere kısa bir konuşma yapan Teymur, “Ülke olarak çok acı bir afet yaşadık. Bu afette bütün kurumlarımız, belediye başkanlarımız seferber oldu. Bir de bu seferberliği kamuoyu ile doğru bir şekilde paylaşmak da ayrı bir görevdi. Biz de olayın bu boyutunu üstlenmiş olduk. Daha ilk andan itibaren 80 kişilik ekibimizle bütün gelişmeleri en doğru şekilde aktarmaya gayret ettik. Bu bizim insanı görevimizdi. Gecede emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş