Askeri ateşe eşleri depremzede kadın ve çocuklarla buluştu

Güzel Şeyler Derneği gönüllü ekiplerine eşlik eden AMAC Ankara Askeri Ateşeler Birliği’ne (Ankara Military Attaché Corps) bağlı askeri ateşe eşleri, depremzede aileler ve çocuklarla buluştu. Etkinliğe İsviçre, Ukrayna, Senegal, Macaristan ve Mısır askeri ateşe eşleri katıldı. Ziyaret kapsamında depremden etkilenen çocuklara, dernek gönüllülerinin bağışladığı oyuncak ve kitaplar hediye edildi.

Askeri ateşe eşleri depremzede kadın ve çocuklarla buluştu
Yayınlama: 27.03.2023
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kesikköprü yerleşkesini ziyaret eden askeri ateşe eşleri bölgede yaşayan ailelerle sohbet ederek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Dernek yetkilileri ve ateşe eşleri daha farklı sosyal destekler ve sürdürülebilir katkı sağlayacak özel projelerle bölgeye destek sağlamak üzere yeni planlamalar yapacaklarını belirttiler.

Askeri ateşe eşleri depremzede kadın ve çocuklarla buluştu

İçerisinde yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol alanlarının olduğu ve halihazırda 400 kişinin konakladığı Kesikköprü yerleşkesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı sorumluğunda iyileştiriliyor. Yemekhane, derslik, bilgisayar odası, çocuk oyun alanları, revir, sürekli ambulans, itfaiye ve psikososyal destek bölümlerini barındıran alanda daimi ve dönüşümlü toplam 40 kişilik bir ekip görev alarak depremzedelerin en iyi şekilde ağırlanması için çaba gösteriyor.   

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş