‘Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ kitabı 2 dalda ödüle aday

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı himayesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hazırlanan, Türk mutfağının zenginliğini uluslararası alanda tanıtmayı amaçlayan “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” kitabı, Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 seçkisinde “Gastrodiplomasi” ve “First Lady” kategorilerinde ödüle aday gösterildi.

‘Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ kitabı 2 dalda ödüle aday
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabımızla ilgili güzel bir haber aldım. Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 seçkisinde 2 dalda aday gösterildi. Bu başarı, asırlık reçetelerimizi literatüre kazandırmak uğruna verilen emeğin, bilgi birikimi ve tecrübenin bir tezahürü” ifadelerini kullandı.

Merkezi İspanya’da olan Gourmand International tarafından düzenlenen Gourmand Dünya Yemek Kitabı Yarışması’na 200’ün üzerinde ülke ve her dilden başvuru kabul edildi. Ödül töreninin 2023 Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş