Aras Kargo Spor Kulübü ilk sezonunda play-off’a kaldı

2023-2024 Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin yeni takımı Aras Kargo Spor Kulübü, kurulduğu ilk yılında play-off’ta mücadele etme hakkı kazandı. Ligde 20 haftalık mücadele sürecini 14 galibiyetle tamamlayarak play-off mücadelesine hak kazanan takım, 8-10 Mart tarihleri arasında oynanacak olan yarı final maçlarında Sultanlar Ligi’ne çıkmak için mücadele verecek.

Aras Kargo Spor Kulübü ilk sezonunda play-off’a kaldı
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın, “Güzel bir sezonu geride bıraktık. Bizim için ayrı bir yeri olan bu başarının devamının geleceğine inanıyor; Play-Off’larda bizimle birlikte mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Suphi Doğancı’nın başantrenörlüğünü, Gülçin Doğan’ın kaptanlığını yaptığı, Aras Kargo Spor Kulübü, 8-10 Mart tarihleri arasında oynanacak olan yarı final maçlarında Sultanlar Ligi’ne çıkmak için mücadele verecek.

Sezonu değerlendiren Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın, “Uzun süredir Türk sporuna farklı branşlarda destek oluyoruz. Türkiye’de voleybol altyapısının güçlenmesi için verdiğimiz destekleri, TVF sponsorluğunun ardından Aras Kargo Spor Kulübü’nü kurarak yeni bir seviyeye çıkardık. Tarihimizdeki ilk sezonumuzda önemli rakiplerimizi geçerek, büyük bir başarıya imza attık. Güzel bir sezonu geride bıraktık. Bizim için ayrı bir yeri olan bu başarının devamının geleceğine inanıyor; play-off’larda bizimle birlikte mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş