Aracının arkasına ilginç reklam

ESKİBAĞLAR MAHALLESİ KIRIMLIER SOKAK ÜZERİNDE İLGİNÇ BİR REKLAM TARZI DİKKAT ÇEKTİ. SOKAK ÜZERİNE PARK HALİNDEKİ BİR ARACIN ARKASINA BOYA USTASI OLDUĞU TAHMİN EDİLEN SAHİBİ TARAFINDAN ‘BOYA – BADANA’ YAZILI PANKART ASILDI. ARACIN ARKA TAMPONUNA SAĞLAM BİR BİÇİMDE YAPIŞTIRILAN VE ÜZERİNDE TELEFON NUMARASININ DA BULUNDUĞU PANKART BAŞTA DİĞER SÜRÜCÜLER OLMAK ÜZERE İNSANLARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ. BOYA USTASININ KULLANDIĞI YÖNTEM ‘TİCARİ ZEKÂNIN BU KADARI’ OLARAK YORUMLANDI.

Aracının arkasına ilginç reklam
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

Eskişehir’de aracının arkasına kendi reklamını içeren pankartını yapıp asan boya ustası sürücüler başta olmak üzere vatandaşların dikkatini çekti.

Eskibağlar Mahallesi Kırımlıer Sokak üzerinde ilginç bir reklam tarzı dikkat çekti. Sokak üzerine park halindeki bir aracın arkasına boya ustası olduğu tahmin edilen sahibi tarafından ‘Boya – Badana’ yazılı pankart asıldı. Aracın arka tamponuna sağlam bir biçimde yapıştırılan ve üzerinde telefon numarasının da bulunduğu pankart başta diğer sürücüler olmak üzere insanların dikkatini çekti. Boya ustasının kullandığı yöntem ‘ticari zekânın bu kadarı’ olarak yorumlandı.

Aracının arkasına ilginç reklam
Aracının arkasına ilginç reklam
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş