Annesini ve erkek arkadaşını aynı yatakta bastı, o anları sosyal medyada paylaştı

ABD’de işten eve gelen bir kadın, annesi ve sevgilisini aynı yatakta yakalayıp o anları da cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan video, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Annesini ve erkek arkadaşını aynı yatakta bastı, o anları sosyal medyada paylaştı
Yayınlama: 10.12.2022
A+
A-

ABD, akıllara durgunluk veren bir aldatma olayına ev sahipliği yaptı. İşten eve gelen genç kadın, kapıyı açınca yatak odasından gelen sesleri duydu ve sevgilisinin kendisini aldattığını düşündü. Bir süre ne yapacağını bilemeyen kadın, ardından cesaretini toplayarak kapıyı açtı. Esas şoku o anda yaşayan kadın, yatakta annesiyle sevgilisini yakaladı.

“BU YAPTIĞINIZ İĞRENÇ DEĞİL Mİ?”

O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydeden genç kadın, “Bu yaptığınız iğrenç değil mi? Ciddi misiniz? Bu videoyu sosyal medyaya koyarak sizi rezil edeceğim” diyerek maruz kaldığı duruma tepki gösterdi. O esnada ise genç kadının annesi videoyu yayınlanmaması için yalvarırken sevgilisinin ise üzerine kıyafetlerini giymeye çalıştığı görüldü.

MİLYONLAR İZLEDİ

Ancak aldatılan genç kadın dediği yaptı ve videoyu sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede büyük infial yaratan video, milyonlarca kişi tarafından izlendi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş