Ankaragücü Başkanı Fırat: İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili, Hafta sonu ligin en iyi kadrolarından birine sahip, aynı zamanda da Süper Lig’in lideri olan Fenerbahçe ile karşılaşacağız. MKE Ankaragücü olarak İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum dedi.

Ankaragücü Başkanı Fırat: İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

Süper Lig’in 22’nci haftasında sahasında Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup eden MKE Ankaragücü, ligin 23’üncü haftasında lider Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Başkent ekibinde başkan İsmail Mert Fırat; transfer çalışmaları, takımın performansı ve hafta sonunda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ligin son 13 haftasında sadece 2 kez mağlup olduklarını aktaran başkan Fırat, ligde alınan her galibiyetin önemli olduğunu söyledi. Türkiye Kupası’nda da yollarına devam ettiklerini ifade eden başkan Fırat, “Karagümrük karşılaşmasında da sahada enerjisi yüksek, mücadeleci bir takım vardı. Takımımız sahadan net bir skorla galibiyet alarak ayrıldı. Süper Lig’de son 13 haftanın 11’inde yenilmeyen bir Ankaragücü var. Kupada da yolumuza devam ediyoruz. Son 16 takım içerisindeyiz. Kaybetmeme serimizi daha fazla kazanarak devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu. 

“DOĞRU TRANSFER BİRAZ ZAMAN ALABİLİYOR”

Doğru isimleri kadroya katmak istediklerini, böyle transferlerin de zaman alabildiğinin altını çizen İsmail Mert Fırat, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Burada takımın enerjisini ve yakaladığımız ivmeyi daha da yukarı çekecek oyuncuları kulübümüze katmak çok önemli. O nedenle doğru transfer biraz zaman alabiliyor. Kısa süre içerisinde bazı oyuncuları takımımıza katacağız” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL’DAN İYİ BİR SONUÇLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Ligin 23’üncü haftasında lider Fenerbahçe’ye konuk olacaklarını hatırlatan başkan Fırat, şöyle konuştu:

“Hafta sonu ligin en iyi kadrolarından birine sahip, aynı zamanda da Süper Lig’in lideri olan Fenerbahçe ile karşılaşacağız. MKE Ankaragücü olarak İstanbul’dan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.”

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş