Ankara’da ortağını öldüren sanıkların yargılandığı davada tanık dinlendi

Ankara’da, para konusunda anlaşmazlık yaşadığı ortağı Levent İşçen’i (54) tabancayla vurarak öldüren Osman Şeker (53) ve olay sırasında yanında bulunan akrabası Salih Karakurt’un (56) yargılanmasına devam edildi. Olayın görgü tanığı C.G., “Kırmızı bir arabanın yanında ellerinde beyaz eldivenli olan biri vardı, arabayı inceledi, 5-10 dakika sonra kavga etmeye başladılar. Sonra ateş ettiğini gördüm” dedi.

Ankara’da ortağını öldüren sanıkların yargılandığı davada tanık dinlendi
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Olay, 6 Eylül 2023’te, Çankaya ilçesi Aziziye Mahallesi, Cinnah Caddesi’nde meydana geldi. Levent İşçen eşiyle birlikte ofisinin bulunduğu binadan çıkıp aracına binerken, para konusunda anlaşmazlık yaşadığı ortağı Osman Şeker yanına geldi. Şeker, tartıştığı İşçen’i tabancayla başından vurup, öldürdü. Kaçan Şeker ve yanındaki akrabası Salih Karakurt yakalanıp, tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. Osman Şeker ve Salih Karakurt hakkında, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame düzenlenip dava açıldı.

‘ELLERİNDE BEYAZ ELDİVEN OLAN BİRİSi VARDI’

Ankara 21’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen duruşmada tutuklu sanıklar Osman Şeker, Salih Karakurt ve taraf avukatları hazır bulundu. Mahkeme başkanı dava dosyasına gelen evrakı okuduktan sonra olayın gördü tanığı C.G.’ye söz verdi. C.G., olayı gördüğünü belirterek, “Olay olduğu sırada ben balkondaydım. Kırmızı bir arabanın yanında ellerinde beyaz eldiven olan biri vardı, arabayı inceledi, 5-10 dakika sonra kavga etmeye başladılar. Hırsız olduğunu düşünmüştüm, polisi aramaya karar verdim. Sonra kavga seslerine baktım, ateş ettiğini gördüm. Gördüğüm kişi Osman Şeker olabilir” dedi.

Sanık, tanık ve avukat beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi. (DHA)

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş