Ankara’da akaryakıt istasyonunda otomobil patladı! Kameralar anbean kaydetti

Ankara’da bir akaryakıt istasyonunun otoparkında duran aracın aniden patlaması çevredekilerin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Felaketin eşiğinden kıl payı dönülen o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Ankara’da akaryakıt istasyonunda otomobil patladı! Kameralar anbean kaydetti
Yayınlama: 25.05.2023
A+
A-

Ankara‘nın Pursaklar ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Sürücüsünün yakıt almak için benzinlik otoparkına getirdiği otomobilin motor kısmında meydana gelen arıza sebebiyle patlama meydana geldi.

KAMERALAR ANBEAN KAYDETTİ

Çevredekilerin yoğun müdahalesi sonucu yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Patlama esnasında aracın yakıt tankerine uzakta olması ve içerisinde kimsenin olmaması muhtemelen bir felaketin önüne geçerken, korku dolu o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

“PATLAMANIN SESİ ÇOK YÜKSEKTİ”

Olayın tanıklarından Burak Tekkaya, “Dün bir patlama oldu. Sese doğru koştuk. Araç yanmaya başlamıştı. Araçta benzin kaçağı olduğu söyleniyor. Hemen elektrikleri kestik. Yangını söndürmeye çalıştık. Patlamanın sesi çok yüksekti. Yangın tüpleriyle müdahale ettik. Araç söndükten sonra bir kez daha yanmaya başladı. Araç sahipleri de korkmuştu, sakinleştirmeye çalıştık. Onlar da üzülmüştü” ifadelerini kullandı.

Ankara Seçim Sonuçları Ankara Yerel Seçim Sonuçları 2019 Ankara Genel Seçim Sonuçları 2018
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.