Anadolu Üniversitesi ve Bulgaristan Telekomünikasyon ve Posta Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ VE BULGARİSTAN TELEKOMÜNİKASYON VE POSTA ÜNİVERSİTESİ (UTP) ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI. SOFYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKAN YARDIMCISI DOÇ. DR. HASAN UÇAR, UTP REKTÖRÜ PROF. MİGLENA TEMELKOVA, T.C. SOFYA EĞİTİM MÜŞAVİRİ MEHMET SELİM VARINCA VE ÜNİVERSİTE YETKİLERİ KATILDI.

Anadolu Üniversitesi ve Bulgaristan Telekomünikasyon ve Posta Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

Anadolu Üniversitesi ve Bulgaristan Telekomünikasyon ve Posta Üniversitesi (UTP) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Sofya’da gerçekleştirilen törene Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Uçar, UTP Rektörü Prof. Miglena Temelkova, T.C. Sofya Eğitim Müşaviri Mehmet Selim Varınca ve üniversite yetkileri katıldı. İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında Açıköğretim Sistemi yurtdışı programlarında öğrenim gören öğrencilerin sınavlarının ilgili üniversitede yapılması, öğrenci ve akademik personel değişim programlarının uygulanması, ortak araştırma faaliyetlerinin yürütülmesi, akademik toplantıların yapılması ve deneyim paylaşımları yer alıyor.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş