Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü:

TFF 3. LİG EKİBİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, SÜPER LİGDE MKE ANKARAGÜCÜ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ ORTA HAKEMİ HALİL UMUT MELER’E GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYI KINAYAN BİR MESAJ YAYIMLADI.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü:
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

TFF 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Süper Lig’de MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının orta hakemi Halil Umut Meler’e gerçekleştirilen saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Süper Lig hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırı ile ilgili bir açıklamada yayımlandı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Bu akşam oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor arasındaki karşılaşmanın sonunda yaşanan olayları büyük bir üzüntü ve endişeyle takip ettik. Sporun ruhuna ve Türk futboluna zarar veren bu tarz olayların kabul edilemez olduğunu düşünüyor, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Halil Umut Meler başta olmak üzere karşılaşmada görev alan hakemlere, ailelerine ve hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş