AMD, Starfield için Bethesda ile özel bir iş birliğini duyurdu

AMD ve Bethesda Softworks, oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği Starfield’ın tam potansiyelini ortaya çıkarmak için özel bir iş birliğine gidildiğini duyurdu.

AMD, Starfield için Bethesda ile özel bir iş birliğini duyurdu
Yayınlama: 30.06.2023
A+
A-

AMD ve Bethesda Softworks, efsanevi oyun geliştiricisi Bethesda Game Studios’un yirmi beş yılın ardından ilk yeni evreni niteliğini taşıyan yeni oyunu Starfield için özel bir iş birliğine imza attıklarını duyurdu. Bu iş birliği ile AMD grafik kartları ile güçlü bir optimizasyonun yanı sıra grafik özellikleri oyunda yer alacak.

Merakla beklenen oyunun 6 Eylül’de piyasaya sürülmesinden önce AMD ve Bethesda, Xbox konsollarının yanı sıra Ryzen 7000 Serisi işlemcilerle ve Radeon 7000 Serisi grafik kartları ile desteklenen oyun bilgisayarlarında, geniş Starfield evrenine olağanüstü performans ve çarpıcı görseller sunmak için yakın iş birliği içinde çalışıyor.

Ayrıca oyuncular, gelişmiş platformlar arası AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 2 yükseltme teknolojisi de dahil olmak üzere, gerçekten sürükleyici bir oyun deneyimi sunan gelişmiş AMD özelliklerinden ve teknolojilerinden yararlanabilecekler.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş