Altay Bayındır’a Avrupa devi talip! Transfer için devredeler

Süper Lig’e verilen arada hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır’a Avrupa devinin talip olduğu öğrenildi. Çizme basınında yer alan haberde transfer gelişmesinin detaylarından bahsedildi.

Altay Bayındır’a Avrupa devi talip! Transfer için devredeler
Yayınlama: 03.12.2022
A+
A-

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme meydana geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli eldiveni Altay Bayındır’a Avrupa devinin transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi. Sky Sports Italia’da yer alan haberde Altay Bayındır’la birlikte transfer listesinde Dünya Kupası’nda dikkat çeken yıldızın da olduğu aktarıldı.

Altay Bayındır için Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon iyi başlamadı. Tecrübeli eldiven üst üste yaptığı hatalar sebebiyle bazı taraftarların tepkisini çekti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Altay Bayındır’a gösterilen tepkiler sonrası harekete geçti. Portekizli çalıştırıcı yaptığı açıklamada, “Altay’a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepki, bana gösterilmiş tepkidir. Ben böyle bir şey görmek istemem, böyle ortamda bulunmak istemem. Bu şekilde olmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Altay Bayındır'a Avrupa devi talip! Transfer için devredeler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Altay Bayındır’a Rennes maçında gösterilen tepkilere cevap veren bir başka isim oldu. Sarı-lacivertlilerin başkanı açıklamasında, “Rennes maçında Altay’la ilgili yaşananlarda isyan ettim. Çok şükür hocamız da isyan etti ve bunu açık, açık söyledi. Biz böyle değildik. Fenerbahçe taraftarı böyle değildi, anlamıyorum niye böyle oldu. Belki yıllardır şampiyonluk özlemi bunu yapıyor. Ama bu hiçbir şekilde kabul edilemez. Allah’tan Altay psikolojik olarak çok kuvvetli, örnek bir sporcumuz” dedi.

TARAFTARIN SEVGİSİNİ YENİDEN KAZANDI

Altay Bayındır, Jorge Jesus’tan aldığı bu destek sonrası performansını yeniden yükselişe geçirdi. Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki kaptanı gösterdiği performans sonrası taraftarların kalbine girdi. Fenerbahçe taraftarları daha sonra oynanan maçlarda tecrübeli eldiven için tezahüratlara başladı.

Altay Bayındır'a Avrupa devi talip! Transfer için devredeler

INTER KANCA ATTI

Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki eldiveni için bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sky Sports Italia’da Di Marzio imzalı haberde; Serie A devi Inter’in Altay Bayındır’ı kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Tecrübeli file bekçisini transfer etmek isteyen Inter’in Samir Handanovic’in yerine bir alternatif peşinde olduğu kaydedildi. Altay Bayındır’la birlikte Yann Sommer’in de Inter’in transfer listesinde bulunduğu belirtildi.

SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Fenerbahçe’nin 10 Temmuz 2019’da kadrosuna dahil ettiği Altay Bayındır’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı’nın formasını 5 maçta terletti.

Altay Bayındır'a Avrupa devi talip! Transfer için devredeler

OZAN VE MUHAMMED GİTMİŞTİ

Sarı-lacivertliler bu sezon iki Türk futbolcusunu yurt dışına bonservisle gönderdi. Fenerbahçe’nin genç yıldızı Muhammed Gümüşkaya, Belçika temsilcisi Westerlo’nun yolunu tuttu. Westerlo bu transfer için sarı-lacivertlilere 500 bin euro ödedi. Sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan Ozan Tufan ise 3 milyon euro bedelle Hull City’e imza atmıştı. Öte yandan sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki eldiven Berke Özer de Portimonense ile anlaşma sağlamıştı.

 

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş