“Akşener sessiz kaldı” söylemlerine bir yorum da AK Partili Numan Kurtulmuş’tan: ‘Ben demiştim’ haleti ruhiye içinde olabilir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in seçim gecesinin ardından 3 günlük bir sessizliğe bürünmesini değerlendiren Kurtulmuş, “Bu tablo sonrası büyük bir hezimet içindeler. Sayın Akşener, masadan kalkmış, adayı beğenmediğini söylemiş birisi. Akşener, ‘Ben demiştim’ haleti ruhiye içinde olabilir.” dedi.

“Akşener sessiz kaldı” söylemlerine bir yorum da AK Partili Numan Kurtulmuş’tan: ‘Ben demiştim’ haleti ruhiye içinde olabilir
Yayınlama: 18.05.2023
A+
A-

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. Seçimle ilgili önemli mesajlar veren Kurtulmuş, “Biz seçmenin tercihine saygı duyarız. İlk turun kesin galibi Erdoğan’dır. AK Parti’de CHP’ye fark atmıştır. Sonuçta cumhurbaşkanı seçilebilmek için 50+1 gerekir. İkinci turda Cumhurbaşkanımız oylarını artırarak cumhurbaşkanı seçilecektir.” dedi.

“HEZİMET İÇERİSİNDELER”

Kurtulmuş; 14 Mayıs seçim gecesinin ardından 3 günlük bir sessizliğe bürünen ve Kılıçdaroğlu’na özel destek açıklaması yapmayan İYİ Parti lideri Meral Akşener’e de değindi. Bu konuda yorum yapmak istemediğini belirten Kurtulmuş, “Hakikaten bunu konuşmak istemem. Sonuçta bir partinin genel başkanı. Millet onlara seçim ‘Tayyip Erdoğan’ı bırakmıyorum’ dedi. Bu tablo sonrası büyük bir hezimet içindeler. Sayın Akşener, masadan kalkmış, adayı beğenmediğini söylemiş birisi. Şimdi Akşener, “ben dememiş miydim” haleti ruhiye içinde olabilir.” ifadelerini kullandı.

Sizce 2. turda seçimi kim kazanacak?

— Haberler.com (@Haberler) May 15, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş