Aksaray’da trafik kazası! Hurdaya dönen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti

Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için hastanenin morguna gönderilirken, kazaya karışan kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Aksaray’da trafik kazası! Hurdaya dönen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti
Yayınlama: 14.09.2023
A+
A-

Aksaray‘ın Gülağaç ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler otopsi için hastanenin morguna kaldırılırken, kazaya karışan kamyon sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Murat Güçlüses idaresindeki otomobil, Demirci-Gülağaç kara yolu Küçük Sanayi Sitesi karşısında, önce Sayit Sert kontrolündeki kamyona, ardından İsmet Altın (68) yönetimindeki otomobile çarptı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Murat Güçlüses ile otomobildeki iş arkadaşları Celil Diker ve Ekrem Kocabıyık olay yerinde hayatını kaybetti.

Aksaray'da trafik kazası! Hurdaya dönen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan diğer otomobilin sürücüsü İsmet Altın ile beraberindeki Aşire Altın (53) ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Cenazeler incelemenin ardından otopsi için aynı hastanenin morguna gönderildi. Kamyon sürücüsü Sert, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Aksaray'da trafik kazası! Hurdaya dönen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş