Akhisar Devlet Hastanesi Sel Felaketinin Ardından Hizmet Veremiyor

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve ek hizmet binasında su baskınları yaşandı. Hastanede aciller dahil hiçbir hizmet verilemiyor ve acil durumda olan vatandaşlar diğer hastanelere yönlendiriliyor.

Akhisar Devlet Hastanesi Sel Felaketinin Ardından Hizmet Veremiyor
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-

Akhisar‘da devlet hastanesi sel felaketinin ardından hizmet veremiyor

Acil hastalar özel hastanelere ve diğer ilçelere yönlendiriliyor

MANİSA – Manisa’nın Akhisar ilçesinde dün yaşanan sel felaketinin ardından su baskınlarının yaşandığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve Kovalık mevkiindeki ek hizmet binasında aciller dahil hiçbir hizmet verilemiyor.

Su baskınları sonrası altyapısı tamamen çöken Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Güvenlik amaçlı elektrikleri kesilen hastanedeki diğer hastaların da dün gece geç saatlere kadar çevredeki hastanelere sevkleri gerçekleştirildi. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinden konu ile ilgili daha detaylı bilginin daha sonra açıklanacağı ifade edildi. Hem ana bina hem de Kovalık mevkiindeki ek binada tüm hizmetlerin durdurulduğu Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine gelen acil durumda olan vatandaşlar ise Akhisar’daki diğer özel hastane acillerine veya bölgedeki diğer hastanelere yönlendiriliyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş