Afyonkarahisar’da kavşak noktalarda trafik yoğunluğu

9 GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI TATİLİNİN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE AFYONKARAHİSAR-İZMİR, AFYONKARAHİSAR-İSTANBUL VE AFYONKARAHİSAR-ANKARA KARAYOLLARINDA TRAFİK YOĞUNLUĞU MEYDANA GELDİ.

Afyonkarahisar’da kavşak noktalarda trafik yoğunluğu
Yayınlama: 24.06.2023
A+
A-

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Afyonkarahisar-İzmir, Afyonkarahisar-İstanbul ve Afyonkarahisar-Ankara karayollarında trafik yoğunluğu meydana geldi.

4 bölgeyi birbirine bağlayan bir kavşak konumunda olan Afyonkarahisar’da zaman zaman trafikte aksamalar oluşsa da Jandarma ve Emniyet ekipleri sahada trafik akışını sağlamak için yoğun mesai harcıyor. Bulunduğu konum itibari ile Türkiye’nin çeşitli illerini birbirine bağlayan bir şehir olan Afyonkarahisar’da trafikte bayram yoğunluğu yaşanıyor. 9 günlük bayram tatilini farklı illerde geçirmek isteyenlerin seyahatleri zaman zaman trafik yoğunluğuna takılıyor. Afyonkarahisar’ın İzmir, Antalya, İstanbul, Ankara gibi kentlere bağlanan yollarında araç trafiği zaman zaman yoğunlaşıyor. Buna bağlı olarak ufak çaplı maddi hasarlı kazaların meydana gelmesiyle trafik kimi zaman durma noktasına geliyor.

İhlas Haber Ajansı muhabiri, kentteki trafik yoğunluğunu havadan dron ve karadan görüntüleyerek sürücülerin zor anlarını kaydetti.

Öte yandan, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin de trafiğin güvenli akışını sağlayabilmek için bayram boyunca teyakkuzda olacağı öğrenildi.

Afyonkarahisar’da kavşak noktalarda trafik yoğunluğu
Afyonkarahisar’da kavşak noktalarda trafik yoğunluğu
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş