Afyonkarahisar’da ‘Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocukları Üşümesin’ kampanyası

İŞSİZLER DERNEĞİ AFYONKARAHİSAR ŞUBE BAŞKANI HASAN KAYA, KIŞ MEVSİMİNİN YAKLAŞMASI İLE İŞSİZ VE DAR GELİRLİ AİLELER İÇİN ‘BİR TORBA KÖMÜRDE SEN AL Kİ, ÇOCUKLARI ÜŞÜMESİN’ KAMPANYASI BAŞLATTIKLARINI İFADE ETTİ.

Afyonkarahisar’da ‘Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocukları Üşümesin’ kampanyası
Yayınlama: 09.11.2023
A+
A-

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, kış mevsiminin yaklaşması ile işsiz ve dar gelirli aileler için ‘Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocukları Üşümesin’ kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Başkan Kaya kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada projenin hayırseverlerin destekleri ile gerçekleştirildiğini kaydetti. Başkan Kaya, “Kış mevsiminin girdiği şu günlerde özellikle işsiz, dar gelirli ve sıkıntılarını söyleyemeyen onurlu vatandaşlarımızı çoluk çocuğu iler soğuğun insafına terk etmeyelim. İlimiz mevsim gereği kış gelince işsizlik artmaktadır. Devletimiz ve valiliğimiz işsizlerimize sosyal güvencesi olmayanlara kömür yardımı yapmakta onları bu kış günlerinde sıkıntılarına çare bulmaktadır. Ne var ki işten yeni ayrılmış halen sigortası gözüken fakat işi olmayan bir sürü insanımız var. Birde okula giden çocuğu olanlarla işte biz bunlara ulaşıyoruz. İşi olanın ise asgari ücreti ile okuyan çocuğu, ev kirası, elektrik su derken elinde sadece ekmek parası ancak kalmaktadır. Bu durumda yüzlerce insanımız vardır. İşsizler derneğimize bu konuda yardım talep etmek için günde onlarca kişi gelmektedir. En dikkatimizi çeken ise onurlu vatandaşlarımızın sosyal kurumlara gidememekte ve bizleri bulmaktadırlar. Afyonlu hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın bu konuda çok duyarlı olduğunu bilmekteyiz. Geleneksel olarak her kış düzenlediğimiz Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocukları Üşümesin kampanyasını başlatıyoruz. Hedefimiz 200 aileye ulaşmak” dedi.

Afyonkarahisar’da ‘Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocukları Üşümesin’ kampanyası
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş