Afyonkarahisar’da ‘Bir Fikre Aşık Olmak’ konseri

AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN BİLGİDEN BİLİNCE KARİYER PLANLAMASI KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KONFERANSIN KONUŞMACISI OLARAK KATILAN EREN GÖKYER “BİR FİKRE AŞIK OLMAK” KONULU KONFERANSINDA GENÇLERE KARİYER YOLCULUKLARINDA YOL GÖSTERİCİ OLMAK AMACIYLA DEĞERLİ BİLGİ VE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI.

Afyonkarahisar’da ‘Bir Fikre Aşık Olmak’ konseri
Yayınlama: 12.06.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ’Bilgiden Bilince’ kariyer planlaması çerçevesinde ’Bir Fikre Aşık Olmak’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da katıldı. Kasapoğlu, gençlere motivasyon sağlamak ve kariyer planlamasının önemini vurgulamak amacıyla konferansa destek verdi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Eren Gökyer’in sunumu, kariyer planlamasının önemini anlatarak başladı. Gençlerin yeteneklerini keşfetmeleri, ilgi alanlarını belirlemeleri ve hedeflerine odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Gökyer, doğru bir kariyer seçimi yapmanın gençlerin gelecekteki başarılarını etkileyebileceğini söyledi. Sunum sürecinde, Gökyer gençlere, yeteneklerini geliştirebilecekleri ve ilgi duydukları alanlarda kendilerini nasıl geliştirebileceklerini anlatan pratik ipuçları verdi.

Kasapoğlu ise konferansta yaptığı konuşmada, gençlerin kariyer planlamasının, gençlik dönemlerindeki doğru kararlarının temelini oluşturduğunu belirtti. Kasapoğlu, gençleri geleceğe hazırlamak, potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve onları doğru yönlendirmek için gençlik merkezleri gibi kuruluşların önemini vurgulayarak, gençlerin her zaman yanında olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar’da ‘Bir Fikre Aşık Olmak’ konseri
Afyonkarahisar’da ‘Bir Fikre Aşık Olmak’ konseri
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş