Afyonkarahisar’da baltalı vahşet

AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE SOKAK ORTASINDA YAŞANAN KAVGADA BALTALI SALDIRIYA UĞRAYAN H.D. KALDIRILDIĞI HASTANEDE 3 GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ.

Afyonkarahisar’da baltalı vahşet
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde sokak ortasında yaşanan kavgada baltalı saldırıya uğrayan genç, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay, Emirdağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aralarında husumet bulunan M.C. (24) ile H.D. (28) 7 Ekim Cumartesi gecesi geç saatlerde İnkılap Mahallesi’nde karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.C., yanında getirdiği balta ile H.D.’ye saldırdı. Aldığı darbeler ile ağır yaralanan H.D., ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, M.C. ise bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. H.D., kaldırıldığı hastanede verdiği 3 günlük yaşama mücadelesini kaybederken, gözaltındaki işlemlerinin ardından Emirdağ Adliyesi’ne çıkartılan cinayet zanlısı M.C. ise mahkemece tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar’da baltalı vahşet
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş