Adnan Oktar davası yeniden görülmeye başlandı

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından 215 sanıklı dava yeniden görülmeye başladı.

Adnan Oktar davası yeniden görülmeye başlandı
Yayınlama: 06.09.2022
A+
A-

Damla GÜLER / milliyet.com.tr
 Adnan Oktar suç örgütüne yönelik 215 sanığın yargılandığı dava 11 Ocak 2021 tarihinde karara bağlanmış ve mahkeme, örgüt lideri olan Adnan Oktar, Tarkan Yavaş, Alev Babuna, Aylin Atmaca, Ayşegül Hüma Babuna’yı 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırmıştı.

Diğer sanıklar ise çeşitli oranlarda hapis cezalarına çarptırıldı. Verilen kararı inceleyen İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını usulden bozmuştu. Kararın bozulmasının ardından Adnan Oktar suç örgütüne yönelik davanın görülmesine yeniden başlandı.

ADNAN OKTAR’IN HAREKETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Marmara Ceza ve İnfaz Kurumu’nda yapılan duruşmaya Adnan Oktar’ın da arasında olduğu tutuklu sanıklar ve bazı tutuksuz sanıklar katıldı. Çok sayıda izleyici de duruşmada hazır bulundu. Önceki yargılamada sürekli gelen izleyicilere ve diğer sanıklara ayağa kalkarak el sallayan Adnan Oktar’ın bu duruşmada ise yerinden hiç kalkmaması ve tüm seslenmelere rağmen arkasına bakmaması dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRAdnan Oktar’ın 36 yıl önceki doktoru Neler Oluyor Hayatta’ya konuştuHaberi GörüntüleİLGİNİZİ ÇEKEBİLİR‘Adnan Oktar’ örgütüne sahte belge operasyonuHaberi Görüntüle

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş