‘Adayımız yüzde yüz kazanacak’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptırdıkları anketlerde AK Parti’nin oy oranını geçtiklerini belirterek, “Adayımız yüzde yüz kazanacak bir aday olacak, Türkiye’nin bozulan bütün çarklarını düzeltecek” dedi.

‘Adayımız yüzde yüz kazanacak’
Yayınlama: 29.08.2022
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, özetle şunları söyledi:   

İDDİALAR DOĞRU: Bir suç örgütü lideri, itiraf ediyor yer, zaman, isim veriyor. Hangi savcı harekete geçti? Bir suç örgütü lideri itirafta bulunursa savcılar ifade alır. Baba filmini de mi izlemediler. Biri konuşur ayrıntıları anlatır Cumhuriyet savcıları çeteyi çökertir. İddiaların hepsi doğrudur. Çünkü taraf zaten ‘Biz bunu yaptık’ diyor. Ben merak ediyorum savcı ne yapacak? Buna cesaret edecek bir savcı var mı bilmiyorum? 

OYUMUZ AK PARTİ’NİN ÜSTÜNDE: (6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı) Ortak hedeflerimiz var; devlet çarkını düzeltmek, demokrasiyi getirmek, adaleti yeniden tesis etmek. İsimden önce ilkeleri belirlememiz lazım. Altı partinin adayı olarak temel ilkelere sadık kalacağına dair kamuoyuna söz verip altına imzasını atacak. Adayımız yüzde yüz kazanacak bir aday olacak, Türkiye’nin bozulan bütün çarklarını düzeltecek. AK Parti’nin oylarını geçtik. Yaptırdığımız anketler var. Şimdi az bir parça AK Parti’nin üstündeyiz, daha da artacağız.  

DEVLETİ YÖNETEMİYORLAR: (Bilgi sızıyor iddiaları) Bunlar devleti yönetemiyorlar, büyük acziyet içindeler. Benim en ciddi köstebeğim sarayda oturuyor, Erdoğan. 3600’ü, KYK’yı, EYT’lileri söyledim. Daha da söyleyeceğim. Şimdi bunlar yapmak zorunda kalıyorlar. Merak ediyorlar ‘Kılıçdaroğlu ne söyleyecek’ diye. Merak etsinler, başka çağrılarım da olacak. 

‘İmam Hatipleri istismar ettiler’

GÜNDEM DEĞİŞTİRİYORLAR: (Şarkıcı Gülşen’in tutuklanması) Olayı saptırmak için çareler arıyorlar. Sanatçı da özür diledi. Bütün hukukçular bunun tutuklamaya neden olamayacağını söyledi. İmam Hatipleri istismar konusu yapmak istiyorlar. İki amaç var, bir; gündem değiştirmek, iki; ‘Vay efendim biz İmam Hatiplere sahip çıkıyoruz’. Bu lafı ettirmeyelim. İmam Hatipler sizin okulunuz mu, İmam Hatipler Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu okulları, hepimizin okulu. Sadece AK Partililerin çocukları mı gidiyor İmam Hatiplere?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş