9 farklı olayda 4 şahıs tutuklandı

ESKİŞEHİR’DE TEPEBAŞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE 11-20 EKİM TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANMASI BULUNAN 4 ŞAHIS TUTUKLANIRKEN, ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE VE ÇALINTI OLDUĞU TESPİT EDİLEN 2 MOTOSİKLET ELE GEÇİRİLDİ.

9 farklı olayda 4 şahıs tutuklandı
Yayınlama: 21.10.2023
A+
A-

Eskişehir’de Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-20 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde çeşitli suçlardan aranması bulunan 4 şahıs tutuklanırken, çeşitli uyuşturucu madde ve çalıntı olduğu tespit edilen 2 motosiklet ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince 11-20 Ekim tarihleri arasında suç ve suçlularla mücadeleye yönelik çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde müdahale edilen 9 farklı olayda 0,44 gram esrar maddesi, toplam 36 adet sentetik ecza ve çalındığı tespit edilen 1 adet bisiklet ile 2 adet motosiklet ele geçirildi.

Toplam 9 olayda çeşitli suçlardan aranması ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan ÜB., K.K., N.E, ve D.E. isimli 4 şahıs tutuklanırken, 5 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak, adli mercilere sevk edildi.

9 farklı olayda 4 şahıs tutuklandı
9 farklı olayda 4 şahıs tutuklandı
9 farklı olayda 4 şahıs tutuklandı
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş