20 dakikalık aranın ardından canlı yayına dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama: Ciddi manada üşüttüm

Katıldığı programda apar topar canlı yayına ara verildikten 20 dakika sonra tekrar ekranlara çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama geldi. Yoğun programı nedeniyle üşüttüğünü söyleyen Erdoğan, “Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum.” dedi.

20 dakikalık aranın ardından canlı yayına dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama: Ciddi manada üşüttüm
Yayınlama: 26.04.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınına katıldı. Erdoğan açıklama yaparken, yayın bir anda kesildi.

REKLAMA GİDİLDİ

O anlarda Erdoğan kameralara yansımazken, Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün rejiye yaptığı uyarıyla reklama gidildi. Reklama gitmeden saniyeler önce stüdyoda “Eyvah eyvah” sesi ekranlara yansıdı.

“SİZLERDEN HELALLİK BEKLİYORUM”

20 dakikalık aranın ardından tekrar yayına katılan Erdoğan, programda yaptığı açıklamada “Üzerinize afiyetdün ve bugün yoğun kampanya calışmaları vardı. Bu calışmalar sebebiyle ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Söz verdik gideceğiz dedik. Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum.” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş