14 yaşındaki çocuğa cinsel organını atan kişi adli kontrolle serbest kaldı

Kırşehir’de bir annenin Kırşehir Belediyesinde çalışan bir şahsın, 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel organının fotoğrafını attığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayetin ardından savcılığa çağırılan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 yaşındaki çocuğa cinsel organını atan kişi adli kontrolle serbest kaldı
Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

Kırşehir‘de Y.D. adlı kadın, Kırşehir Belediyesinde M.Z.’nin, 14 yaşındaki B.T.’ye cinsel organının fotoğrafını gönderdiğini iddia ederek belediye önüne gelip, “Çocuklarımıza tecavüz edip öldürsünler diye mi oy veriyoruz” diyerek tepki göstermişti.

“ERKEK ÇOCUĞUNA ÇİÇEK GÖNDERİP CİNSEL ORGANINI ATIYOR”

Yetkililerden çocuğuna cinsel organını atan fotoğrafını atan görevlinin kendisine gösterilmesini isteyen ancak talebinin karşılanmaması üzerine tepki gösteren Y.D., “Kendimi de belediyeyi de yakarım. Çocuğuma cinsel organının fotoğrafını atan kişiyi getirecekler. Sapık ve hırsızlara göz yumuyorlar. Geçtiğimiz yıl da 2 güvenlik görevlisine işlem yapılmadı, 2 genç ırmağa atıldı. Bizim çocuklarımız da öyle mi olsun. Biz başkana onun için mi oy veriyoruz. Başkan anlamadıktan sonra kim anlayacak. Çocuklarımızı tecavüz edip öldürsünler diye mi oy veriyoruz. Erkek çocuğuna çiçek gönderip, cinsel organının fotoğrafını atıyor” demişti.

HEMEN POLİSE GİTTİ

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı belediye önünden ayrılmayan öfkeli anne Y.D., uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Cinsel organ fotoğrafının atıldığı B.T. ise çocuk şube müdürlüğüne götürüldü.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Çocuğun ailesi belediyenin önündeki eylemin ardından karakola giderek, şüpheli şahıstan şikayetçi oldu. Şüpheli M.Z. ise, ailenin şikayetçi olması üzerine savcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrıldı. Şüpheli, adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

BELEDİYE DE ANNEDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Belediye yetkililerinin de uzun süre belediye önünde bağırarak tepki gösteren anne hakkında “kamu birimini meşgul etmek” gerekçesiyle suç duyurusunda bulunurken belediye görevlilerinin M.Z. ile ilgili iş akdini askıya alması bekleniyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş