10’uncu Aile İşletmeleri Kongresi İKÜ’de

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi’nin 10’uncusu 15 Mayıs’ta başlayacak. İki gün sürecek kongrenin bu yıl ana teması ‘İş Dünyasında Dönüşümler’ teması olarak belirlendi.

10’uncu Aile İşletmeleri Kongresi İKÜ’de
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri Kongresi’nin 10’uncusu 15 Mayıs’ta üniversitenin Ataköy Yerleşkesi’nde başlayacak. Konferansın ilk gününde Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe açılış konuşmacısı olarak katılımcılarla buluşacak. ‘Aile İşletmelerinin Yurt Dışına Açılım Süreci’, ‘Aile İşletmesinde Kadın Yönetici Olmak’, ‘Aile İşletmelerinde Yapay Zeka Entegrasyonu’, ‘Hukuki ve Mali Boyutlarıyla Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik’ başlıklarının ele alınacağı kongrede özel sektör ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenler konuşmacı olarak yer alacak. Katılımın ücretsiz olduğu kongre 16 Mayıs’ta aile işletmelerinde istihdam, rekabet avantajı, kurumsallaşma, pazarlama ve teknolojinin ele alındığı farklı oturumların ardından sona erecek.

Türkiye’nin aile işletmelerini bilimsel bakışla geliştirmek misyonuyla hizmet veren İKÜ AGMER’in Müdürü Prof. Dr. Mahmut Paksoy 10’ncu Aile İşletmeleri Kongresi hakkında şunları söyledi:

“Ülkemizin de dünyanın geneli gibi zor günler yaşadığı, ekonomide rahat nefes almanın tek yolunun aile işletmelerini kalkındırmaktan geçtiği, bunun için de doğru ve zamanında bilginin her zamankinden daha elzem olduğunu hepimiz görüyoruz. Aile İşletmeleri Kongre’si 20 yıldır bu amaca hizmet eden akademik ve güncel bilgileri sağlamayı görev edinmiştir. Aile işletmeleri konusunda çalışan akademisyenleri, araştırmacıları, aile işletmesi sahip ve yöneticileri ile öğrencilerimizi 15-16 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek kongremizde görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.”

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş