Yeşilçam’ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında!

Cüneyt Arkın ve Tarık Akan ile oynadığı yapımlarla hafızalara kazınan Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu 68’inci yaşını yakın çevresiyle kutladı. Doğum günü kızıydım diyen ünlü oyuncu, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Gülşen Bubikoğlu’nu görenler Gençlik iksirini mi buldun? dedi.

Yeşilçam’ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında!
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

Yeşilçam’ın kadın oyuncuları deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Gülşen Bubikoğlu, güzelliğiyle bir döneme damga vurmuştu. Yapılan anketlerde hep birinci seçilen Bubikoğlu, güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yıllar önce setlere veda eden Bubikoğlu, hayranlarıyla iletişimini sosyal medya hesabı üzerinden kuruyor. Ünlü oyuncu, artık tüm zamanını ailesine ve kendisine ayırmayı tercih ediyor.

“BAZI ŞEYLER GEÇMİŞTE KALDI”

Ekranlara dönmeyi düşünmediğini her fırsatta dile getiren Bubikoğlu, bir takipçisinin, “Ekrana ne zaman döneceksiniz? Artık sizi çok özledik” sorusuna yanıt vermişti. Bubikoğlu, “Vaktimi kızım Zeynep’ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum” demişti.Yeşilçam'ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında!

Zaman zaman yaptığı resimleri zaman zaman da gündelik hayatından detayları paylaşan güzel oyuncu 68’inci yaşını kutladı. Bubikoğlu, kızı ve yakınlarıyla doğum günü pastasının önünde verdiği pozu da takipçileriyle paylaştı.

GÖRENLER BEĞENİ YAĞDIRDI

Pastanın önünde poz veren Bubikoğlu paylaşımının altına, “Bugün çok sevdiklerimle özel, güzel bir gündü. Doğum günü kızıydım ve çok keyifliydi” notunu ekledi.

Usta oyuncuyu görenler hem doğum gününü kutladı hem de oyuncunun güzelliğine dair yorumlarda bulundu. Gülşen Bubikoğlu’na “Gençlik iksirini mi buldun?”, “Hâlâ çok güzelsiniz” yorumları geldi.Yeşilçam'ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında!

1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen Bubikoğlu, 1977’de kızı Zeynep İnanoğlu’nu kucağına almıştı. Yeşilçam’a 70’li yıllarda adım atan Bubikoğlu, ‘Gırgıriye’, ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Yaban’, ‘Görgüsüzler’, ‘Paramparça’ gibi birçok filmin başrolünde yer alan Gülşen Bubikoğlu, son olarak 1998’de ‘Affet Bizi Hocam’ dizisinde oynadı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.