Yeğenini ameliyat için hastaneye götüren dayı, direksiyon başında uyudu: 2’si ağır 4 yaralı

Batman’dan, yeğeni Ahmet Tan’ı (22) bacağındaki tümör nedeniyle ameliyat için İstanbul’a götüren sürücü Mehmet Erkin (36), direksiyon başında uyuyunca, kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç, takla attı. Dayı Erkin, 2’si ağır 4 kişinin yaralandığı kazaya dair ilk ifadesinde, ”Gözümü açtığımda araç takla atıyordu dedi.

Yeğenini ameliyat için hastaneye götüren dayı, direksiyon başında uyudu: 2’si ağır 4 yaralı
Yayınlama: 11.07.2024
A+
A-

Kaza, saat 05.00 sıralarında, Niğde-Ankara otoyolu Babakonağı köyü yakınlarında meydana geldi. Mehmet Erkin’in yönetimindeki 72 ABU 723 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkıp takla attı. Kazada sürücü dayı Mehmet Erkin, yeğeni Ahmet Tan, yeğeninin amcaları Şefik Tan (49) ve Casim Tan (33) yaralandı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 4 yaralıdan Şefik Tan ile Casim Tan’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yeğenini ameliyat için hastaneye götüren dayı, direksiyon başında uyudu: 2'si ağır 4 yaralı

Tedaviye alınan yaralılardan sürücü Mehmet Erkin, polise verdiği ilk ifadesinde, “Batman’dan İstanbul’a gidiyorduk. Yeğenimin bacağında tümör var ve ameliyat olacak. Yeğenimi ameliyat için hastaneye götürüyordum. Uyumuşum. Gözümü açtığımda araç takla atıyordu” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş