Yasemin Yürük’ten ‘Hepsi’ açıklaması: Bir projemiz var

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Nişantaşı’nda gerçekleşen bir kutlamaya katıldı. Gecenin şıkları arasında yer alan Yürük, Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı diyerek ‘Hepsi’ hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

Yasemin Yürük’ten ‘Hepsi’ açıklaması: Bir projemiz var
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

2000’lerin dağılan popüler grubu Hepsi’nin üyelerinden Yasemin Yürük, 10 yıl aradan sonra müzik sektörüne dönüş yapmıştı. ‘Düştüm Gülüşüne’ isimli şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı’nda objektiflere takılmıştı.

Ünlü isim, yeniden müzik çalışmalarına başladığını dönemde kendisini yalnız hissettiğini de itiraf etmişti. Hepsi grubundan ayrı olarak ilk kez müzik çalışması yaptığını belirten şarkıcı, şöyle konuşmuştu:

İlk defa hayatımda kızlar yoktu, kendimi bu yüzden çok yalnız hissettim. Biz sahnede bir bakışımızdan, gözümüzden ne yapmamız gerektiğini anlardık. O yüzden onlarsız bir şeyler yapmaya alışıyorum diyebilirim. Şöyle de güzel tarafı var; kimseyi düşünmeden istediğimi yapabilirim. Grup olmanın zorluğu oydu.

Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bir projemiz var

 “BİZ BİRLEŞMEYİZ ARTIK”

İzel-Çelik-Ercan grubunun yeniden bir araya geldiğini gazetecilerden öğrenen Yasemin Yürük, “Hepsi grubu olarak sizden böyle bir hareket gelir mi?” sorusuna ise şu cevabı vermişti:

Biz birleşmeyiz artık, imkansız gibi bir şey. Herkesin hayat akışı başka bir noktada, kızların çocukları var. Gülçin devam ediyor müziğe, ama bir araya gelmem mümkün değil.

KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Instyle dergisinin 200’üncü kapak kutlaması önceki gece Nişantaşı’ndaki Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Geceye katılan ünlü isimler şıklık yarışına girdi. Hepsi Grubu ile adı özdeşleşen Yasemin Yürük de gecenin şıkları arasındaydı. Derin dekolteli kıyafetiyle dikkatleri çeken Yürük, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin, “Neler yapıyorsunuz?” sorusuna; “Bu sıralar senaryo okuyorum. Projeler geliyor. İçime sinen bir şey olursa oynamak istiyorum” şeklinde cevap veren ünlü isim, geçmişte içinde bulunduğu Hepsi grubunun da bir belgeselinin yapılacağından bahsetti.

Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bir projemiz var

“DİJİTAL BİR PLATFORMDA YAYINLAMAK İSTİYORUZ”

36 yaşındaki Yürük, şu ifadeleri kullandı:

Şu an eğer olursa biyografi şeklinde bir projemiz var. Dijital bir platformda yayınlamak istiyoruz. Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı.

Güzel şarkıcı, aşk hayatıyla ilgili sorulara da yanıt vererek; “Hayatıma alacağım kişinin daha çok karakteristik özelliklerine dikkat ederim. Öyle sarışın, esmer gibi takıntım yoktur” açıklamasında bulundu. 

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş