Yasak aşk dehşeti kameralarda! Aracıyla ezmeye çalıştı, başaramayınca metrelerce kaputta sürükledi

İzmir’de Ş.Ç. isimli kadının, yasak aşk yaşadığı M.K.’nin eşi H.K. ve ailesine saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Gözü dönmüş kadın, ezmeye çalıştığı M.K.’nin baldızı Y.H.’yi araç kaputunda metrelerce sürükledi. Olayın şokunu atlatamayan Y.H., kendisini öldürmeye çalıştığını öne sürerek Ş.Ç.’den şikayetçi oldu.

Yasak aşk dehşeti kameralarda! Aracıyla ezmeye çalıştı, başaramayınca metrelerce kaputta sürükledi
Yayınlama: 22.02.2023
A+
A-

19 Şubat’ta Menderes ilçesi 9 Eylül Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre H.K., eşi M.K.’nin Ş.Ç. isimli kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine eşine boşanma davası açtı. M.K. ile ilişkisini sürdüren ve H.K. ile husumeti bulunan Ş.Ç., aracıyla seyir halindeyken H.K.’nin kardeşi Y.H. ve babasını araçlarına bindiğini görerek önlerini kesti. Durum karşısında araçtan inen Y.H. olaya tepki gösterirken, Ş.Ç. arabasını Y.H.’nin üzerine sürdü. Aracın altında kalmamak için arabanın kaput bölümüne tutunan Y.H., bu şekilde yaklaşık 2 kilometre sürüklendi. Bu sırada Y.H.’nin babası da Ş.Ç.’yi durdurmak için aracı takip etti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

“ARABADAN İNDİĞİMDE ARACINI ÜZERİMİZE SÜRDÜ”

Telefonla ulaşılan ve durumu anlatan Y.H. (26), “Ablam, eniştemin kendisini aldatması üzerine boşanma davası açtı. Eniştem Ş.Ç. ilişkisi sürmesine rağmen boşanmayı reddetti. Olay günü babamla arabaya binerken Ş.Ç. aracıyla yolumuzu kesti. Arabadan indiğimde ise aracı üzerime doğru sürdü. Arabanın altında kalmamak için kaputa tutundum. Yaklaşık 2 kilometre bu şekilde gittik. Araçtan düşmem için sağ-sol yaptı, oldukça hızlı sürüyordu. Bir ara ayağım yere sürttü. Babam kendi aracıyla bizi takip edip onu durdurmaya çalıştı, yanımızdan geçen arabalar da kornaya bastı.” sözleriyle korku dolu o anları anlattı.

Yasak aşk dehşeti kameralarda! Aracıyla ezmeye çalıştı, başaramayınca metrelerce kaputta sürükledi

“ARACINI SİLAH OLARAK KULLANDI”

Yere düştükten sonra yaralandığını dile getiren genç kadın “En son arabayı sağa doğru kırdığında araçtan yuvarlandım. Kafamda şişlik, hareket kabiliyetimde sorun var. Vücudumda batmalar yaşıyorum. Olay sonrası karakolda şikayetçi oldum ama ne yazık ki bu kadın hala serbest. Henüz bir şey yapılmadı. Benden sonda ablamın evinin oraya gidip o sırada aşağıda olan ablamın da üzerine araba sürmüş. Yere yuvarlanan ablam ve yanındaki arkadaşı da yaralandı. Yani arabasını silah olarak kullanan bu kadın 3 kişiyi darbetti. Bu kişinin hak ettiği cezayı almasını istiyoruz” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş