Yaşadığı daireyi ateşe veren madde bağımlısı genç, apartman yöneticisine tornavida ile saldırdı

Silivri’de yaşayan madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, önce yaşadığı evi yaktı ardından apartman yöneticisini tornavida ile yaraladı.

Yaşadığı daireyi ateşe veren madde bağımlısı genç, apartman yöneticisine tornavida ile saldırdı
Yayınlama: 26.05.2023
A+
A-

Silivri’de bir apartmanda madde bağımlısı olduğu iddia edilen M.U isimli 33 yaşındaki genç, geçtiğimiz Mart ayında apartmana takılan görüntülü kapı ziline zarar verdi.

DAİREYİ ATEŞE VERDİ

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde kapı ziline tekme atarak kırdığı görülen olay sonrasında geçtiğimiz günde apartman yöneticisini tornavida ile yaralayıp kendi ikamet ettiği daireyi ateşe verdi.

“TORNOVİDA İLE BANA SALDIRDI”

Apartman sakinleri ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangın sonrasında maddi hasar oluştu. Apartman sakinleri olarak ilgili şahıstan şikayetçi olduklarını belirten apartman yöneticisi Ahmet Keskin “Daha evvelinden de bu olaylar yaşandı. Adam madde bağımlısı, burada madde satıyordu. Gelen giden belli değildi. Bizde izin vermedik, görüntülü zil taktırdık. Adam zilleri de kırdı. Eve giremiyor diye bu sefer başkasının çatısından bizim çatıya oradan da kendi evine giriyordu. Bunlara izin vermediğimiz için bize uyuz oldu. İki gün öncesinde adam kapıyı açıp arkadan tornavida ile bana saldırdı. Saldırı sonucu yaralandım. Ambulansla hastaneye götürdüler, ondan sonra da evini yakmış, hastanede öğrendik. Durumum iyi çok şükür, yetkililerin bu duruma bir çare bulmalarını istiyoruz” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş