Willy Sagnol: Yarın bizim için çok zorlu bir mücadele olacak

Gürcistan Milli Takımı Teknik Direktörü Willy Sagnol, “Türkiye uzun süredir bu turnuvaya katılan bir takım. Teknik ve taktik olarak çok iyiler. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Saha içi ve dışında çok iyi oyuncuları var. Yarın bizim için çok zorlu bir mücadele olacak” dedi.

Willy Sagnol: Yarın bizim için çok zorlu bir mücadele olacak
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan, yarın 19.00’da BVB Dortmund Stadyumu’nda Türkiye ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Gürcistan Milli Takımı Teknik Direktörü Willy Sagnol ve takım kaptanı Guram Kashia açıklamalarda bulundu. Oyuncularının EURO 2024’e hazır olduğunu ifade eden Willy Sagnol, “Günlük hayatlarına dönemleri gerekiyordu. Sanki bir rüyanın içindeydiler. Tekrar odaklanmak gerekiyordu. Bunu oyuncularla kampın başında konuşmaya başladık. Oyuncular bu turnuvaya katılmaya hazırdılar. Şu anda da hazırlar. Performansları da bunu gösteriyor” diye konuştu.

“TEKNİK VE TAKTİK OLARAK ÇOK İYİLER”

Türkiye’nin çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu ifade eden Sagnol, “Türk Milli Takımı’nın güçlü yanlarından bahsetmek gerekirse uzun süredir bu turnuvaya katılan bir takım. Teknik ve taktik olarak çok iyiler. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Saha içi ve dışında çok iyi oyuncuları var. Yarın bizim için çok zorlu bir mücadele olacak. Genellikle rakip takımla ilgili yorum yapmak istemem, ben de onların benim takımımla ilgili yorum yapmasını çok istemem. Bir şey söylemem gerekirse Almanya’da oynadığı zamanlardan bu yana Hakan Çalhanoğlu’nun büyük bir hayranı olduğumu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

GURAM KASHIA: BURADA OLMAYI HAK ETTİĞİMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Turnuva boyunca sonuna kadar savaşacaklarını ifade eden Guram Kashia, “Bunun için sonuna kadar savaşacağız. Burada olmayı hak ettiğimizi taraftarımıza ve halkımıza göstermek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

“ÜLKEMİZDE FUTBOLLA YATIP, KALIYORLAR”

EURO 2024’te olmayı hak ettiklerini söyleyen Kashia, “Ülkemizde futbolla yatıp, kalıyorlar. Buraya kadar gelirken gösterdiğimiz başarılar herkesin dilinde. Bir taraftarımız 4 bin km mesafeden scooter ile gelip mesaj verdiğini duydum. Bu bize inanılmaz mutlu etti. Burayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için büyük bir başarı” diyerek sözlerini noktaladı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş