Uzunköprü’de ay yıldız figürlerine zarar verildi

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeli çevresindeki ay yıldız figürlerine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi. Uzunköprü Belediyesi, olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Uzunköprü’de ay yıldız figürlerine zarar verildi
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

Uzunköprü ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeli çevresindeki ay yıldız figürlerine kimliği belirsiz kişi veya kişiler zarar verdi. Durumu fark edenler, belediyeye haber verdi. Figürler onarıma alınırken, Uzunköprü Belediyesi olayla ilgili savcılığa duyurusunda bulundu.

Uzunköprü’de ay yıldız figürlerine zarar verildi

Uzunköprü Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Cumhuriyet meydanımızda bulunan Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılığımızın simgesi olan Atatürk heykeli etrafındaki ay yıldız figürlerine kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmesini şiddetle kınıyoruz. Bu saygısızlığı gerçekleştiren sorumluların ivedilikle bulunması için suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz. Atamıza ve ulusal değerlerimize yapılan bu saldırıyı asla kabul etmiyoruz. Uzunköprü Belediyesi olarak faillerin cezalandırılması için elimizden geleni yapacağımızı bildiriyoruz” denildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş