Ümit Özlale’nin adaylığını açıklayan Akşener’den CHP’ye gönderme: İzmir’i kokudan, sığınmacıdan kurtaracak

Ümit Özlale’yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’ye açık açık göndermede bulundu. Akşener, “İzmir’e çok iyi gelecek. İzmir’i kokudan, sığınmacıdan kurtaracak. Kimse faşistlikle suçlamasın İzmir’de sığınmacılara belediye üzerinden ekstra bir yardım, herhangi bir indirim yapılmayacak.” ifadelerini kullandı.

Ümit Özlale’nin adaylığını açıklayan Akşener’den CHP’ye gönderme: İzmir’i kokudan, sığınmacıdan kurtaracak
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Ümit Özlale olduğunu söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’ye “kötü koku” göndermesinde bulundu. Akşener, ” İzmir‘e çok iyi gelecek. İzmir‘i kokudan, sığınmacıdan kurtaracak. Kimse faşistlikle suçlamasın İzmir‘de sığınmacılara belediye üzerinden ekstra bir yardım, herhangi bir indirim yapılmayacak.” dedi.

İYİ PARTİ’NİN İZMİR ADAYI ÜMİT ÖZLALE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi il gezilerine devam ediyor. Son durağı İzmir olan Akşener, İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı. Akşener, adaylarının Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale olduğunu söyledi.

“İZMİR’İ KOKUDAN KURTARACAK”

Özlale’nin adaylığını açıklayan Akşener, eski ittifak ortakları CHP’ye açık açık göndermede bulundu. Akşener, “İzmir’e çok iyi gelecek, İzmir’i kokudan kurtaracak. İzmir’i sığınmacıdan kurtaracak. Kimse faşistlikle suçlamasın İzmir’de sığınmacılara belediye üzerinden ekstra bir yardım, herhangi bir indirim yapılmayacak. Dürüstlüğüne kefil olduğum, proje manyağı etmişti bize İzmirlileri de proje sağanağına tutacaktır. İzmir’e gerçekten çağ atlatacağına inandığım İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı huzurlarınıza davet ediyorum” dedi.

“YEREL SEÇİMLERE YALNIZ BAŞIMIZA GİRECEĞİZ VE KAZANACAĞIZ”

Akşener, şunları söyledi: “Birinci aşama hür ve müstakil bir biçimde yerel seçimde kendimizi tarttırmak… Biz kaç kilo ediyoruz, neyiz, neye tekabül ediyoruz, milletimizin ne kadarına ulaşmışız, milletimizin derdini ne kadar anlamışız bunu bu seçimde göreceğiz. O sonuca razı geleceğiz. O sonuç sizi üzen, hayallerimizi kıran bir sonuçsa o sorumluluk bana aittir, gereğini yapacağım. GİK’imizin aldığı karar benim de şiddetle benimsediğim o karar çerçevesinde biz yerel seçimlere yalnız başımıza gireceğiz ve kazanacağız.”

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş