TUSAŞ’tan önemli imza! ‘Uçuş test okulu’ kuruluyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), International Test Pilot School (ITPS) Kanada ile ‘ITPS-TÜRKİYE’ adıyla uçuş test okulu kurulmasına yönelik anlaşma imzaladı.

TUSAŞ’tan önemli imza! ‘Uçuş test okulu’ kuruluyor
Yayınlama: 19.04.2023
A+
A-

TUSAŞ’ın International Test Pilot School (ITPS)/Kanada ile mutabakat protokolü imzaladığı açıklanırken, ‘ITPS-TÜRKİYE’ adıyla Türkiye’de EASA onaylı müşterek bir uçuş test okulu kurulmasına yönelik çok önemli bir adım atıldığı vurgulandı.

TUSAŞ'tan önemli imza! 'Uçuş test okulu' kuruluyor

Konuya ilişkin TUSAŞ’tan yapıyan açıklamada şöyle denildi:

”International Test Pilot School (ITPS)/Kanada ile mutabakat protokolü imzaladık. Böylece Ülkemizde ‘ITPS-TÜRKİYE’ adıyla, Avrupa Sivil Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) onaylı müşterek bir uçuş test okulu kurulmasına yönelik çok önemli bir adım atılmıştır. Bu kapsamda, ”ITPS-TÜRKİYE” Temmuz ayında ilk öğrencileri ile uçuş-eğitim faaliyetlerine başlayacaktır.”

International Test Pilot School (ITPS)/Kanada ile mutabakat protokolü imzaladık. Böylece Ülkemizde “ITPS-TÜRKİYE” adıyla, Avrupa Sivil Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) onaylı müşterek bir uçuş test okulu kurulmasına yönelik çok önemli bir adım atılmıştır. Bu kapsamda,… pic.twitter.com/ht20WCJ7BB

— Türk Havacılık Uzay Sanayii (@TUSAS_TR) April 19, 2023

 

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş