Turkcell, A Milli Futbol Takımı’na özel film hazırladı

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Turkcell, A Milli Futbol Takımı’na destek amacıyla özel marş hazırlayarak reklam filmi yayınlandı. ’11 Delikanlı’ sloganının kullanıldığı filmde, milli futbolcular Arda Güler, Kenan Yıldız, Uğurcan Çakır, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ozan Kabak, Semih Kılıçsoy rol aldı.

Turkcell, A Milli Futbol Takımı’na özel film hazırladı
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

 

A Milli Futbol Takımı’nın 23 yıldır ana sponsoru olan Turkcell, ay yıldızlı takımın Avrupa yolculuğuna özel bir marş ve film hazırladı. Çalışmada, milli futbolcular Arda Güler, Kenan Yıldız, Uğurcan Çakır, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ozan Kabak ve Semih Kılıçsoy da yer aldı. ’11 Delikanlı’ sloganının kullanıldığı film, akıllara kazınan marşıyla Euro 2024 heyecanını daha da büyüttü. Ayrıca Turkcell, 30’uncu yıl kutlamaları kapsamında Almanya’ya götüreceği 30 müşterisine bu büyük coşkuyu yerinde yaşama şansı verecek.

Turkcell, A Milli Futbol Takımı'na özel film hazırladı

“AŞKLA, GURURLA HAYDİ KUPAYA”

Son 5 yılın Milli Takım maç görüntülerini farklı mekanlarda yapılan çekimlerle bir araya getiren filmde ‘Aşkla, gururla haydi 11 Delikanlı kupaya’ mesajı veriliyor. Film için Beykoz Kundura, Beykoz Akbaba Köyü, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri, Karaköy Abed Han ve Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan çekimlerde 700’ü aşkın oyuncu rol aldı.

İLK MAÇTAKİ RAKİP GÜRCİSTAN

A Milli Takım, ilk maçını 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile oynayacak. Almanya’da Borussia Dortmun’un maçlarını oynadığı BVB Stadyumu’nda gerçekleşecek maç, Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak. Gruptaki ikinci maç Portekiz ile yine BVB Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak. Gruptaki son maçta ise Milli Takım, 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak. Hamburg Volksparkstadion’daki maçın ilk düdüğü 22.00’de çalacak.

Turkcell, A Milli Futbol Takımı'na özel film hazırladı

“HALKIMIZIN COŞKUSUNA ORTAK OLUYORUZ”

Turkcell Kurumsal İletişim, Medya ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Alcan, “A Milli Takımımızı 23 yıldır olduğu gibi Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da desteklemekten gurur duyuyoruz. Milli duygularla ve ay yıldızlı takımımıza duyduğumuz sevdayla hazırladığımız filmimiz, sadece futbolseverleri değil, tüm Türkiye’yi bu heyecana ortak edecek. 11 Delikanlımıza Avrupa yolculuğunda başarılar diliyorum. İnşallah bu büyük coşkumuzun sonu kupa olacak” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş