Türk Telekom’da 2’nci Erdem Can dönemi

Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom, 2 yıl önce de takımı çalıştıran Erdem Can’ı baş antrenörlük görevine getirdi.

Türk Telekom’da 2’nci Erdem Can dönemi
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Türk Telekom Basketbol Takım, eski çalıştırıcısı Erdem Can ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Ankara’da Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan Türk Telekom Basketbol Takımı başkanı Savketin Şentürk, “Bugün, Türk Telekom Basketbol takımı adına yaptığımız hizmetlerden, gösterdiğimiz, faaliyetlerden, amaçlarımızdan ve hedeflerimizden bahsedeceğiz. Tabii bugün en önemli konulardan bir tanesi de Süper Lig’de mücadele eden takımımızın baş antrenörlük görevine getirilen sahip duyduğumuz çalışmasına, azmine çok değer verdiğimiz Erdem Can hocamızla beraberiz. Türk Telekom Basketbol kulübü altyapılarıyla, basketbola bakışıyla inşallah bu sene heyecan verici bir kadro kurma niyetiyle yola çıktı. Burada Erdem Can hocamıza ve teknik ekibine saygımız ve güvenimiz tamdır” diye konuştu.

‘İYİ YERLERE GELEBİLECEĞİMİZ BİR ORGANİZASYON OLUŞTURACAĞIZ’

2 yıl önce Türk Telekom Basketbol Kulübü ile yollarının kesiştiğini hatırlatan Can, “2022 8 Haziran tarihinde beraber bir yola çıkmış ve yani alınan sonuçlardan öte yaptığımız yolculuk bütün takım olarak bir araya gelmemiz, Türk Telekom markasını Ankara şehrini ve Türk Telekom Basketbol Kulübü’nü en iyi şekilde temsil etmek anlamında beraber bir araya gelmemiz ve verdiğimiz mücadelenin çok güzel sonuçlarını alarak hareket etmiştik. Bizim için önemli olan gerçekten o mücadeleyi veren Ankaralı basketbol severlere, sporseverlere o sahadaki mücadelenin hakkını veren oyun ve organizasyonuyla şehri ve basketbolu Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil eden yapıyı kurmaktı. Bugün burada tekrar bir araya gelirken başkanımız Savketin Şentürk’e ve genel menajerimiz sevgili Önder Külçebaş’a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Tüm yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Ancak onların beraberliği, verdiği güven ve oluşturdukları vizyonla yapabileceklerimiz, gerçekten üstüne koyabileceklerimiz bizim motivasyonumuzda çok iyi yerlere gelebileceğimiz bir organizasyon oluşturacağımızı düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

‘TARAFTARLARINI MUTLU EDEN BİR EKİP YARATACAĞIZ’

Her maça gelip, takımlarını desteklemesini Ankaralı basketbol severlerden rica ettiğini söyleyen Can, “Burada her şeyi adım adım tekrar inşa ederek aynı ciddiyetle, aynı sorumluluk duygusuyla ve aynı açlıkla Ankara basketbolunu, Türk Telekom markasını ve Türk Telekom basketbol kulübünü en doğru şekilde temsil etmek istiyoruz. Hem Türkiye liginde, hem Avrupa’da ülkemizin bayrağını, Türk Telekom markasını ve Türk Telekom Basketbol Kulübü’nü doğru şekilde onurlandırmak istiyoruz. Burada şimdiden Ankaralı basketbol severlere en büyük ricam her maçta gelsin ve desteklesinler. Biz onlara en doğru mücadeleyi sahada ortaya koymaya söz veriyoruz. Kazanmak kaybetmek bir noktadır. Ancak doğru mücadeleyi veren ve sahada mücadelesiyle işleyenlerini, taraftarlarını onurlandıran ve mutlu eden bir ekip yaratmaya çalışacağız” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş