Tour of Sakarya sona erdi

Sakarya Bike Fest kapsamında Tour of Sakarya’nın son etabı koşuldu. Etabın birincisi Almaty Astana Motors takımından Orken Slamzhanov olurken, Burak Abay ise etabı ikinci olarak bitirdi. Tour of Sakarya’nın genel klasman birincisi ise China Glory Mentech takımından Willem Jakobus Smit oldu.

Tour of Sakarya sona erdi
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

Sakarya Bike Fest kapsamında koşulan Tour of Sakarya’nın son etabı, 19 Mayıs’ta başladı. Prolog etabıyla beraber başlayan ve 19 Mayıs’ta sona eren yarış Sakarya’nın doğal güzellikleri eşliğinde 513,4 km boyunca koşuldu. 137,5 km’lik son etap Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden başladı. 14 takımdan 73 sporcunun başladığı etabın startını Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Orhan Bayraktar verdi.

Bisikletçilerin toplu bir şekilde finişe geldiği yarışı Almaty Astana Motors Takımından Orken Slamzhanov birinci bitirdi. Sakarya BB Pro Team Takımı sporcusu Burak Abay yarışı ikinci bitirirken China Glory Mentech Takımından Lyu Xianjing üçüncü oldu.

TOUR OF SAKARYA’YI WILLEM JAKOBUS SMIT KAZANDI

4 gün süren Tour of Sakarya’nın Genel Klasman Birincisi China Glory Mentech Takımı sporcusu Willem Jakobus Smit oldu. İkinciliği Spor Toto Continental Team Takımından Kaan Soylu Özkalbim alırken üçüncü Vino Sko Team’den Iogan Shtein oldu.

MTB ELİMİNATÖR YARIŞLARINDA DÜNYANIN EN BÜYÜK YARIŞI SAKARYA’NIN KALBİNDE

2024 Sakarya Bike Fest Dağ bisikleti yarışı Sakarya MTB Cup 16 Mayıs’ta, gece yarışı ise 18 Mayıs’ta vadi içindeki parkurda koşuldu.

En büyük organizasyon ise 26 Mayıs’ta koşulacak MTB Dağ Bisikleti Eliminatör (XCE) Dünya Kupası olacak. Nefes kesen rekabete sahne olacak. MTB Dünya Kupası teknik becerinin üzerinde dayanıklılığı vurgulayan ve en uzun 24 saat sürede tamamlanan MTB Dağ Bisiketi Eliminatör Dünya Kupası ile Sakarya, dünya MTB yıldızlarına ev sahipliği yapacak. 2024 Sakarya Bike Fest, Dünya Kupası töreni sonrası yapılacak kapanış seremonisi ile son bulacak.

Tour of Sakarya sona erdi

Tour of Sakarya’nın son etabında alınan sonuçlar şu şekilde:

Orken Slamzhanov / Almaty Astana Motors / 03:06:50

Burak Abay / Sakarya BB Pro Team / 02:59:51

Lyu Xianjing / China Glory Mentech / 02:59:51

Tour of Sakarya’da genel klasman ise şu şekilde:

Willem Jakobus Smit / China Glory Mentech / 9:06:55

Kaan Soylu Özkalbim / Spor Toto Continental Team / 9:08:24

Iogan Shtein / Vino Sko Team / 9:08:24

Tour of Sakarya’da dereceye giren sporculara ve genel klasman birincisine ödülünü Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Burak Erken takdim etti.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş