TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi canlı izle! Iğdır arsa kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? TOKİ Iğdır arsa kura çekimi canlı izleme linki!

İlk Evim Arsa projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi canlı izleme linki birçok kişi tarafından araştırılmakta. İşte TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi canlı izle! Iğdır arsa kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? TOKİ Iğdır arsa kura çekimi canlı izleme linki!

TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi canlı izle! Iğdır arsa kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? TOKİ Iğdır arsa kura çekimi canlı izleme linki!
Yayınlama: 16.03.2023
A+
A-

TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi bir süredir başvuru yapan adaylar tarafından heyecanla bekleniyordu. Yapılan açıklamalar ile birlikte Iğdır arsa kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? Sorusu yanıt buldu. İşte TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi canlı izle! Iğdır arsa kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? TOKİ Iğdır arsa kura çekimi canlı izleme linki!

TOKİ TV IĞDIR ARSA KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen duyuru ile birlikte TOKİ TV Iğdır arsa kura çekim tarihi belli oldu. Paylaşılan duyuruya göre İlk Evim Arsa projemizde bugün (16 Mart 2023) tarihinde gerçekleştirilecek. TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimini canlı olarak izlemek isteyenler, haberimiz içerisinde yer almakta olan link üzerinden TOKİ TV Iğdır arsa kura çekimi canlı olarak izleyebilir.

TOKİ IĞDIR ARSA KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME LİNKİ

TOKİ İŞ YERİ ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgilendirmeye göre TOKİ ilk iş yerim kura çekimi 15 Mart tarihinde birçok ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Kura çekiminin gerçekleştirileceği iller arasında birçok farklı şehir bulunmakta. TOKİ ilk iş yerim kura çekimi canlı izlemek isteyen kullanıcılar, haberimiz içerisinde yer almakta olan TOKİ ilk iş yerim kura çekimi canlı izleme linki üzerinden canlı kura çekimine ulaşabilir.

TOKİ İLK İŞ YERİM KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME LİNK

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş