Tepebaşı’ndaki çöp ev temizlendi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ VATANDAŞLARDAN GELEN İSTEK VE ŞİKAYETLERİ DEĞERLENDİRİRKEN, CUMHURİYE MAHALLESİ’NDE BULUNAN BİR ÇÖP EV EKİPLER TARAFINDAN BOŞALTILARAK TEMİZLENDİ.

Tepebaşı’ndaki çöp ev temizlendi
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendirirken, Cumhuriye Mahallesi’nde bulunan bir çöp ev ekipler tarafından boşaltılarak temizlendi.

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriye Mahallesi Otopark Sokak’ta vefat eden bir vatandaşın evini temizledi. Gelen talep üzerine harekete geçen ekipler, evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması için çalışma başlattı. Ekipler tarafından çürümüş gıda maddeleri, giysiler, poşet ve kağıtlardan oluşan çöpler toplandı. Ev içinde ve bahçedeki çöplerin dışarı çıkarılıp temizlenmesi için çalışan ekipler, çıkan atıkları kamyonla atık merkezine taşıdı. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de ilçede bu tür çöp evlere müsaade edilemeyeceğini ifade ederek, vatandaşların benzer durumlarda belediyeye başvurabileceğini kaydetti.

Tepebaşı’ndaki çöp ev temizlendi
Tepebaşı’ndaki çöp ev temizlendi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş