TBD Eskişehir Genel Kurulu gerçekleşti

TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ (TBD) ESKİŞEHİR ŞUBESİ BAŞKANI AV. BARIŞ GÜNAYDIN SEÇİLDİ VE KÜRSÜDE BİLİŞİM ALANININ GELECEĞİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİ.

TBD Eskişehir Genel Kurulu gerçekleşti
Yayınlama: 19.01.2023
A+
A-

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Eskişehir Şubesi Başkanı Av. Barış Günaydın seçildi.

TBD Eskişehir Şubesi Genel Kurulu, Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda gerçekleşti. Genel Kurula, TBD 2’inci Başkanı Ali Yazıcı, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Seyitgazi Belediyesi Başkanı Uğur Tepe, Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu ve ESİAD (Eskişehir Sanayici ve İş ADamları Derneği) Başkanı Kenan Işık da katıldı. Av. Günaydın’ın şubenin 18’inci yılını kutladıklarını belirterek amaçlarının bilişim kültürünü yaymaya çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı.

“Bilişim alanında çalışanlar çok yönlü görevler alacaktır”

Teknolojinin anlam ve önemine değinen Başkan Günaydın, konuyla alakalı olarak sözlerine şöyle devam etti:

“Dijital dünyadaki hızlı gelişmeler her sektörü yakından etkileyecek ve dijital dönüşüm gerçekleştirmeyenler ise yok olma tehlikesi altında kalacaktır. Bu nedenle bilişim alanında çalışanlar ve bilişim teknolojisi personelleri iş dünyasında çok yönlü görevler alacak. Nesnelerin interneti ve yapay zekâ birçok alanda kullanılacaktır. Bütün bunlar siber güvenlik sorunlarını da beraberinde getirecektir. Fakat bilişim sektöründeki sivil toplum kuruluşlarına düşen görevse; alandaki gelişmeleri analiz etmek, çözümler için tartışma ortamları oluşturmak ve ortak akıl sürecini işletmek olacaktır.”

TBD Eskişehir Genel Kurulu gerçekleşti
TBD Eskişehir Genel Kurulu gerçekleşti
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş