Tartışma yaratan temel atma törenine ilişkin AK Parti’den ilk sözler: Temsili bir görüntü

Hatay’da geçtiğimiz haftalarda Defne Yeni Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni yapılmış ve televizyondan yayınlanan anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla çimento dökülmüştü. Ancak İYİ Partili Turhan Çömez’in paylaştığı hastane temelinin son hali sosyal medyada gündem olarak tartışma yarattı. Görüntülere ilişkin AKP Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, “Görüntü temsili bir görüntüdür. Şu anda Defne’ye giderseniz, gece gündüz hastane inşaatının devam ettiğini göreceksiniz” dedi.

Tartışma yaratan temel atma törenine ilişkin AK Parti’den ilk sözler: Temsili bir görüntü
Yayınlama: 29.03.2023
A+
A-

Hatay İskenderun’da Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılmıştı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla çimento dökülmüş ve bu anlar kameralara yansımıştı.

Tartışma yaratan temel atma törenine ilişkin AK Parti'den ilk sözler: Temsili bir görüntü

SON HALİ TARTIŞMA YARATTI

Törenin ardından hastanenin temelinin hali sosyal medyada gündem olarak tartışma yarattı. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı, fotoğrafı paylaşarak “Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar” demişti.

Tartışma yaratan temel atma törenine ilişkin AK Parti'den ilk sözler: Temsili bir görüntü

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA: GÖRÜNTÜLER TEMSİLİ

AKP Grup Başkanvekili Tunç, TBMM’de yaptığı konuşmada, Defne Devlet Hastanesi temel atma töreniyle ilgili görüntülerin sosyal medyada yer almasına ilişkin şunları söyledi. “Defne Devlet Hastanesi temel atma törenindeki görüntü temsili bir görüntüdür. Şu anda Defne’ye giderseniz, gece gündüz hastane inşaatının devam ettiğini göreceksiniz. Sadece temsili bir temel atma törenini gündem yaparak oradaki çalışmayı göz ardı etmek hakkaniyete uymaz.”

Son 1 Saatte Meydana Gelen Artçı Sarsıntılar

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş