Sultangazi’de motosikletli şüpheliler kurşun yağdırdı

Sultangazi’de bir kişi motosikletli 2 şüpheli tarafından bir süre takip edildi. Silahlı saldırıya uğrayan M.M. bacağından yaralandı. Polis ekipleri motosikletli şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultangazi’de motosikletli şüpheliler kurşun yağdırdı
Yayınlama: 29.08.2024
A+
A-

BACAĞINDAN YARALANDI

Olay, saat 10.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. M.M. sokakta yürüdüğü sırada motosikletli 2 kişi tarafından bir süre takip edildi. M.M’nin yanına yaklaşan motosikletli şüphelilerden biri tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sırasında M.M., bacağından yaralandı. Şüpheliler silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları çalışmaların ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Şüphelilerin M.M.ye yaklaşıp ateş ettikleri ve M.M’nin vurulduktan sonra koşarak bir otomobilin arkasına saklandığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Sultangazi'de motosikletli şüpheliler kurşun yağdırdı

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş