SON DAKİKA! Manisa’da deprem mi oldu? 18 Mart Manisa’da deprem mi oldu? Az önce Manisa’da deprem mi oldu? AFAD son depremler listesi!

AFAD ve Kandilli verilerine göre Manisa’da deprem oldu mu? merak ediliyor. Peki, Manisa’da deprem mi oldu? Bugün Manisa’da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi Manisa deprem ve AFAD Manisa’da deprem şiddeti merak ediliyor. Peki Manisa’da deprem kaç şiddetinde oldu? Manisa yakınlarında deprem bilgisi için AFAD son depremler listesi ve Kandilli son depremler listesi! Son depremler ve son dakika deprem haberleri! AFAD son depremler listesi ve Kandilli son depremler listesi!

SON DAKİKA! Manisa’da deprem mi oldu? 18 Mart Manisa’da deprem mi oldu? Az önce Manisa’da deprem mi oldu? AFAD son depremler listesi!
Yayınlama: 18.03.2023
A+
A-

Manisa’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli verilerine göre Manisa’da deprem oldu mu merak ediliyor. Peki, Manisa’da deprem mi oldu? Bugün Manisa’da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi Manisa deprem ve AFAD Manisa’da deprem şiddeti merak ediliyor. Peki Manisa’da deprem kaç şiddetinde oldu? Manisa yakınlarında deprem bilgisi için AFAD son depremler listesi ve Kandilli son depremler listesi! Son depremler ve son dakika deprem haberleri!

MANİSA DEPREM Mİ OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberler i ile vatandaşalar anlık deprem haberler i veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

18 Mart günü Manisa’da tahmini olarak 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi henüz deprem paylaşımını yapmadı.

Son 1 Saatte Meydana Gelen Artçı Sarsıntılar

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş