Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor

Son dakika: EYT ve asgari ücret zammının ana gündem maddesi olan Kabine Toplantısı sona erdi. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararlara ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor
Yayınlama: 12.12.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. 3 saat süren toplantıda yeni asgari ücret, EYT gibi gündem maddeleri ele alındı. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkıanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Sel felaketinin yaşandığı Antalya’da devletimiz tüm kurumları ile çalışmalarını sürdürüyor. Son kabine toplantımızın ertesi günü turizmcilerimizle biraraya gelerek ülkemize yaptıkları katkıları için teşekkür ettik. Aralık ayının ilk gününde MGK toplantımızı gerçekleştirdik. Şanlıurfa’da sokaklarından meydana kadar her yerde milletimizle coşkulu ve samimi şekilde kucaklaştık, hasret giderdik. TİSK Genel Kurulu’nda işverenlerimizle dünden bugüne ve yarına ülkemiz ekonomisini değerlendirdik.

“CUMHURİYETİMİZİN İLK YÜZYILINDA VAKTİMİZİ BOŞA TÜKETEN TARTIŞMALARI GERİDE BIRAKMALIYIZ”

Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşamak lafla, şarkıyla, şiirle olmaz. Bizim için istiklalimize, istikbalimize yakışır eser ve hizmetlerle milletimizin karşısına çıkmak demektir. Dünyanın siyasi ve ekonomik olarak tarihi dönüşüm içine girdiği dönemde Türkiye Yüzyılı vizyonu çok daha hayati önem kazanmıştır. Kendi içimizde mutlaka hayata geçirmemiz gereken hususlar bulunuyor. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında vaktimizi ve enerjimizi boşa tüketen tartışmaları artık geride bırakmalıyız. Sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçları ummak sağlıklı zihnin hayata ve siyasete bakış tarzı olamaz. Yönetim sistemi tartışmalarından, büyük projelere yaklaşıma kadar sağlıksız bakış açısının örneklerini görmek bizi üzüyor.

Ayrıntılar geliyor…

Sizce #EYT 'de yaş sınırı olmalı mı?

— Haberler.com (@Haberler) December 12, 2022

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş