Sinan Ateş tartışması alevleniyor! Kılıçdaroğlu “Yanındaki çocukları teslim et” dedi, MHP’den jet yanıt geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin sessizliğini koruyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenerek, “Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar” ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine, “CHP’nin başı şunu bilsin: MHP’nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz” diyerek tepki gösterdi.

Sinan Ateş tartışması alevleniyor! Kılıçdaroğlu “Yanındaki çocukları teslim et” dedi, MHP’den jet yanıt geldi
Yayınlama: 07.01.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün sosyal medya hesabından, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin sessizliğini koruyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenerek, “Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin” dedi.

“KILIÇDAROĞLU ÖNCE KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKSİN”

MHP’li Semih Yalçın da bugün sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na ateş püskürdü. Yalçın, “Kılıçdaroğlu ve yancıları aday belirleme sürecinde çuvalladığından, dikkatleri üzerlerinden uzaklaştırıp başka noktalara sevk etmeye çalışıyor. MHP’ye sardırma çabaları bu yüzden… CHP’nin başındaki çelimsiz ve çaresiz zat, ne zaman başı sıkışsa MHP’ye ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye en adi iftiralarla saldırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu önce kendi söküğünü diksin, kendi ayıplarını örtsün, sonra başkalarında kusur ve eksik aramaya kalksın.

“SİYASİ MAFYANIN BAŞINI CHP ÇEKİYOR”

CHP’nin başı şunu bilsin: MHP’nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz. Eğer bu ülkede siyasi mafya varsa, ki var; başını CHP çekiyor. Öyle bir mafya ki yedi kocalı Hürmüz gibi… Herkese kırıtıp her kesime ilişiyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun zerre kadar şerefi, haysiyeti ve namusu varsa; önce PKK’ya hangi sözleri verdiğini, Deva Partisinin başındaki çapsız âdemle birlikte ayrılıkçı Kürtlerin acentesi HDP’ye hangi bölücü taahhütlerde bulunduğunu açıklar” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.