Şehidin silah arkadaşlarının okuduğu marş tüyleri diken diken etti

Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in silah arkadaşları, taziye evini ziyaret etti. Pençe Kilit operasyonunda şehit olanlar ve cephede çarpışan arkadaşları için Harp Okulu marşını okuyan teğmenler, tüyleri diken diken diken etti.

Şehidin silah arkadaşlarının okuduğu marş tüyleri diken diken etti
Yayınlama: 28.11.2022
A+
A-

Irak’ın Kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin düzenlediği roketli saldırıda önceki gün Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız ve P. Söz. Er İsmail Ünal şehit oldu. İstanbul’un Üsküdar semtinde yaşayan şehit Öztürkmen, vasiyeti gereği köyüne defnedildi.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİLER

Öztürkmen’in silah arkadaşları, Nizip ilçesi Eyüp Sultan Sosyal tesislerine gelerek şehidin acılı ailesi ile görüştü. Aileye baş sağlığı ve taziyelerini ileten teğmenler, sosyal tesis önünde ise hep bir ağızdan Harp Okulu marşı okudu. Öztürkmen başta olmak üzere Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ile cephede çarışan silah arkadaşları anısına marşı okuyan teğmenler, taziye alanındakini gururlandırdı. Alandakiler ise ise marş bitiminde tüyleri diken diken eden teğmenleri alkışladı. Şehidin annesi Gürcan Öztürkmen ise marş esnasında teğmenlerden birinin elini tutarken, marş bitene kadar teğmenin elini bırakmadı

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ’NİN İLK ŞEHİTLERİNDEN OLDU

Şehidin daha önce Harp okulu olarak bilinen Milli Savunma Üniversitesi’nin ilk mezunlarından olduğu ortaya çıktı. Geçen yıl mezun olduğu öğrenilen Piyade Teğmen Öztürkmen, Milli Savunma Üniversitesi’nin de ilk şehitleri arasında yer aldı.

SON VİDEOSU YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan şehidin roket saldırısından önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Öztürkmen’in son görüntülerinde elindeki silahın uzuvlarını anlattığı ve “Her şeye hazırım” dediği duyuluyor. Söz konusu video sosyal medyanın da kısa sürede gündemine oturdu. Çok sayıda kullanıcısı görüntüleri paylaşıp şehide rahmet diledi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş