Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti

Sarıyer’de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği iki kişilik elektrikli araç karşı şeride geçerek bariyerlere çarparak durdu. Ters dönen araç karşı şeritten gelen otomobil ile bariyerlerin arasına sıkıştı. Kazada elektrikli aracı kullanan Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram hayatını kaybederken, yardımcısı Süreyya Akkoca ise yaralandı.

Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Kaza, 16.30 sıralarında Bahçeköy yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram’ın kullandığı iki kişilik elektrikli araç seyir halindeyken kayarak kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen araç yol kenarındaki bariyerlere vurduktan sonra yan yatarak karşı yönden gelen otomobil ile bariyerlerin arasına sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Süreyya Akkoca, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Fulya Bayram’ın ise hayatını kaybettiğini belirledi. Bayram’ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Sarıyer-Bahçeköy yolu her iki yönden trafiğe kapatıldı. Cenazenin ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş