Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın foyasını ortaya çıkaran sevgilisi her şeyi anlattı

Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz’ı konuşuyor. Foyası ortaya çıkınca cezaevinde gönderilen Özkiraz’ın yalanını astsubay sevgilisi ortaya çıkardı. Astsubay sevgilinin ifadesi ortaya çıktı.

Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın foyasını ortaya çıkaran sevgilisi her şeyi anlattı
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Kanal D’den  Ertan büyükahısha’nın haberine göre;  Ayşe Özkiraz nam-ı diğer sahte doktor. Sosyal medya üzerinden astsubay cemil tekin sevgili oldu. kendisini de Cerrah Paşa Tıp fFakültesi 6. sınıf öğrencisi tanıttı. Sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı. Sevgililer genelde hastanenin kafesinde buluşuyordu.

“Bir gün rahatsızlandım. Ayşem’i aradım. Beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesine çağırdı. Doktor önlüğü ve steteskopla karşıladı. Kendinisini muayene için randevu alınırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı.

Sevgilsi şüphelendi ancak geçiştirdi. Ayşe Özkiraz’ın erkek arkdaşı 15 gün boyunca kulak burun servisinde yattı… Sahte doktor biran olsun yanından ayırlmadı. Bir doktor gibi ilgileniyordu. Çevresindeki herkes ona hocam diye hitab ediyordu.

 

“SAHTE DOKTOR SEVGİLİSİNİ BU KEZDE MEZUN OLUYORUM DİYEREK OKULA ÇAĞIRDI”

Çapa Tıp Fakültesi Mezuniyet eğlencesiydi. Ancak daha önceden Cerrah Paşa Tıp Fakülteside öğrenci olduğunu söylemişti. Durumdan şüphelendim. Hiç arkadaşın yok mu dedim. O da daha fazla şüphelenmemem için partide diğer öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Sonra da sahte doktor Çerkezköye taşındı. Devlet Hastanesi çocuk cerrahi bölümünde staj yaptığını söyledi.

Tüm bütün bunlar yaşanırken asstubay sevgiliye sosyal medyadan biri ulaştı. O kişi Ayşe Özkiraz’ın diğer sevgilisiydi. Doktor olmadığını kandırdığını söyledi. Yani bütün yalanı aldatılan sevgili ortaya çıkardı.

“Ben önce inanmadım bana gönderdiği fotoğraflardan ev adresini buldum. Orada da annesinin ev hanımı babasının ise kamyon şoförü olduğunu öğrendim. Hemen Özkirazı aradım. Evinin orada buluştuk. Yalan söylediğini itiraf etti..

HABER: ERTAN BÜYÜKAHISHA
KAMERA: VOLKAN KAMBER

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş